Anne-Cecilie

Schjenken

    Tilbake til min hjemmeside

 

 

Velkommen

Til min jule side

 

 

Endelig var julen her igjen, for noen er den kanskje kjedelig, for mange er den trist, men forhåpentligvis så er den til glede for de aller fleste.

 

Julen er en tid til å reflektere, ha omtanke for og ta vare på hverandre, være sammen med de nermeste, tenke over hvorfor vi egentlig feirer julen. For mange er det bare en tid for fest, pengesluk og pakke kaos. Hvorfor? Det var jo ikke sånn det begynte. Hvordan det gikk til er det nok ingen i dag som hvet.

 

Jeg syntes det er en trivelig tid, jeg liker å lage en del av presangene selv, julekortene også, det må jo ikke være feancy eller dyrt. Å skrive en julehilsen på din favoritt juleserviett også så ramme den inn, slår helt sikkert an hos mange, pakke gavene inn i gråpapir, med tau og kristorn tar seg også bra ut. Lage et fotoalbum av familien på internett og gi bort er også en hyggelig gave å både gi og få.

 

Jesus ble født i en krybbe i en stall under betlehems stjernen i Jerusalem

Om en tror på denne hendelsen eller ikke, er opp til en hver. Men det er uansett en fin histiorie å fortelle alle de små i juletider, så også de hvet hvorfor vi feirer julen. Selv, gleder jeg meg som en unge, masse god mat, pusle med alle gavene i ro og mak, være med de jeg bryr meg om. Det er en mørk tid, men likevel lys. Vi tenner lys, masse lys, over alt.  Og om snøen faller, så blir det helt stille. Nesten eventyrlig syntes jeg.

 

 

Gled deg over de små ting

Ha en riktig godjul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min ønskeliste

 

 

 1.  Et hjemmelaget kort er bra.

 2.  Gavekort.

 3.  Samler på fauna serviset.

 4.  Penger til maler kurs.

 5.  Penger til Treskjærings kurs.

 6.  Penger til Treskjærersett

             8Deler. eller 14Deler

           (trykk på det grønne for å se)

 7.  Noen timer på hesteryggen.

 8.