Fido på hytten

 

Fido feirer jul

 

Fido koser seg

 

Fido i Kr.Sand

Til minne om vår kjære Diamex V`Fidow »

 

Fido var en omplasseringshund, jeg var vel noe sånt som 5 eier. Men en ting er sikkert, han fikk det godt i sine siste 4 år. Her på bildet veide han 75 kg. Når jeg ble kjent med ham veide han ca 61 kg. Han så med andre ord ut som et spøkelse.

 

når han var 4 år, var jeg lærling og tjente noe sånt som 30 kr. timen, bodde i en hybel leilighet i Kr. sand. Jeg hadde drømt om Grand Danois i bortimot 10 år, så ble jeg kjent med fido. først passet jeg ham, så ble det helger, helligdager og påskeuker osv. så ble forhverdt på ubestemt tid. Jeg sørget for at han hadde det godt og eier tok seg av veterinær og forutgifter. Ikke det at han ikke ville ha fido selv, men på daværende tidspunkt jobbet han nesten døgnet rundt og med økt familiemedlemmer så ble det lite tid.

 

innen jeg ble forhverdt så var jeg ferdi med lærlingtiden, og var arbeidsledig i nesten to år. Plenty av tid til miljøtrening. Fido var redd for alt: damer med oppslåtte paraplyer, tenåringsjenter med veske, bæreposer som klirret, skygger,store gjenstander/bygninger, selv fluer kunne skremme ham opp. Og selvfølgelig, mennesker som luktet alkohol. Men innen han ble syv år, var alle fordommer borte, en trygg og hengiven hund som konstant logret når han hadde noen i nærheten.

 

De siste to leveårende til fido, bodde vi hos min mor i bergen til jeg fikk meg jobb, der ble han godvenner med hele min familie, inkl katter, rotter og fuler, sistnevnte hadde jeg med fra før. Som voksen hadde han aldrig hverdt på utstilling, ikke jeg heller, men tok den første med storm, 7 år, beste veteran og 5 beste hanhund på rasespesialen i 2006.

 

Han rakk å bli 8 år på sensommeren i 2007, vi fikk mange fine stunder sammen de siste to årene, hvor min kjære samboer kom inn i bildet, han hadde hytte som fido kunne boltre seg i terreng på mange mål, helt for seg selv. Der var han bokstavelig konge på haugen. Han var vår første grande, og for oss ble han plutselig syk, etter en uke ble han avlivet på dyreklinikken vest der vi bor, fikk ham i urne og begravde ham på hytten. der han levde lykkelig i sine alle dagers ende.

Fido sin sykdoms historie

 

Fido i vinterland

 

Fido på tur

 

Fido på utstilling

 

 

YourCompany.Com © 2003 • Privacy Policy • Terms Of Use